contact us

Use the form on the right to contact us.

32 Berliner Allee
Düsseldorf, NRW, 40212
Germany

(+49)-211-86202060

Studera tyska och gör praktik i Tyskland genom Internationella Skolorna Düsseldorf, kostnadsfritt och med studiemedel.

Lern Schwedisch, Norwegisch, Dänisch, Finnisch und Deutsch als Fremdsprache bei Internationella Skolorna Düsseldorf in Düsseldorf oder Köln. 

Sport

Stadtsportbund Düsseldorf (SSB) 

Arbetsområde: SSB är ett förbund för samtliga sportföreningar i Düsseldorf. Förbundet informerar invånarna om stadens sportutbud, organiserar kurser och vidareutbildingar samt sportaktiviteter för barn och ungdomar (Sport vor Ort).
Arbetsuppgifter: Här kombineras organisering av sportevents med praktiskt deltagande i Sport vor Ort. Tidigare praktikanter har haft en utbildning inom idrott, t ex studerat Sports Management. Även studenter med en annan akademisk utbildningsbakgrund, men med gedigen egen erfarenhet av sport (t ex som coach för barn/ungdomar), är välkomna. Inom “Sport vor Ort” kan även en person som precis gått ut gymnasiet praktisera, om hen har en bakgrund och erfarenhet inom sport.

 

Jever Skihalle Neuss 

Arbetsområde: Skidhall 

Arbetsuppgifter: För dig som har arbetat som skidlärare finns möjlighet att praktisera på Tysklands första inomhushall för skidåkning. Jever Skihalle i Neuss erbjuder snowboard- och skidskola för barn, ungdomar och vuxna.